Cautare

478 de rezultate pentru "tentativa sinucidere" (3.43 secunde)
Ponta trebuie sa respinga categoric orice tentativa de santaj in acest sens. E fara obiect. Bruxelles-ul nu si-ar permite asa ceva fata de Romania, fiindca nu risca sa ne piarda ca stat-membru, pentru ca o parasire a Uniunii Europene din partea Romaniei ar insemna un precedenr nedorit.
Traian Basescu lucreaza pe fata pentru PDL si vorbeste intr-o tentativa disperata de a-si salva partidul de la dezastru, incearcand sa mai dea sperante militantilor si candidatilor care, lipsiti total de credibilitate, nu stiu pentru ce sa mai lupte si ce sa promita.
Nu spun ca smenul, manareala si mica ciupeala nu fac parte din traditia electorala a romanilor, dar mi se pare ca prea e tentativa de record mondial la tupeu sa vina pedelicii si sa vorbeasca despre o frauda electorala care nu s-a produs, in conditiile in care ei s-au nascut, vietuiesc si vor continua sa existe doar in frauda.
Cititorii Evenimentului zilei, alergici la nationalismul de sergenti majori ai propagandistilor USL, s-au grabit sa suspecteze in comparatia mea tentativa de a ma situa alaturi de Victor Ponta, de Crin Antonescu si de activistii Trustului Intact, in batalia de tip ceausist pentru "castigarea independentei noastre fata de Uniunea Europeana".
Si l-a instalat, cu mult curaj, in locul Monicai Macovei, la portofoliul Ministerului Justitiei intr-o tentativa de a repara ceea ce, pana la urma, s-a demonstrat a fi de nereparat.
Moderatorul, capos, mai face o tentativa sa il traga pe agitat inapoi, pe derdelusul intrebarii, iar Preda e aproape panicat, speriat, ca se vede la televizor, ca se afla, ca ambasada ia notite si e musai, dar foarte musai sa se vada cat de tare apara el imperiul si cum fenteaza intrebarea sarind iar ca Didina din tramvai la aceleasi fraze despre frigul de la Moscova.
(Mai tarziu, dupa anul 2000, nici tentativa lui Emil Constantinescu, initiatorul Actiunii Populare, de a reintra in politica, nu s-a bucurat de vreun succes.) Atunci, ce aduce nou PMP, in afara acestei denumiri mai degraba bombastice, "pemepista"?
Cifrele sunt, insa, intotdeauna obiective, iar starea de fapt va fi mereu mai puternica decat orice tentativa de dezinformare.
Sub semnul acestui principiu am denuntat in septembrie 1991 debarcarea premierului Petre Roman de catre presedintele Ion Iliescu drept Lovitura de stat prost mascata, inlaturarea premierului Radu Vasile de catre presedintele Emil Constantinescu, tentativa de lovitura de stat care a fost Suspendarea lui Traian Basescu in vara lui 2012.
Este regretabil modul in care Partidul National Liberal incearca sa preia guvernarea printr-un concurs de imprejurari pe care nu putini comentatori l-au catalogat drept o tentativa de lovitura de stat.
Li se alatura gestul inacceptabil al lui Barrosso care i-a inmanat lui Ponta lista celor 10 porunci pe care urma sa le respecte dupa tentativa de revocare a lui Basescu, si pe care acesta le-a urmat cu scrupulozitate de frica de a nu-si pierde functia pe care a si pierdut-o.
In aceste conditii, angajatii Conpet apreciau ieri seara ca a fost vorba mai mult despre o tentativa esuata de furt, deoarece titeiul (petrolul brut) nu poate fi intrebuintat nici la alimentarea autovehiculelor, nici drept combustibil pentru sobe si nici in alte scopuri.
Se pare ca acest incident, la care se adauga si posibilitatea ca atacatorii sa fi realizat ca pe conducta circula titei (petrol brut care nu poate fi folosit drept combustibil) si nu benzina sau motorina, a fost de natura sa-i faca pe infractori sa renunte la orice tentativa de a sustrage produsul petrolier ce se revarsa in mod necontrolat pe terenul agricol din vecinatate.
BBC va concedia cel putin 10% din angajatii sai si isi va reduce costurile operationale cu aproximativ 320 milioane lire sterline, in tentativa de restructurare a activitatilor, a declarat un membru din conducerea BBC, informeaza Reuters.
In proiectul de lege, recent elaborat de ANAF, se mai arata ca “tentativa se pedepseste“. De altfel, sunt prevazute si cazuri in care pedeapsa se reduce.
In 2003, guvernul ceh a esuat in tentativa de a privatiza CEZ-ul, neacceptand sa vanda compania pe doi bani. Vorbim insa de Cehia, o tara care vrea sa scoata bani din privatizarea propriilor companii, nu doar sa bifeze un angajament asumat pentru a intra in UE.
Pentru a preveni orice tentativa de otravire, ei erau obligati sa guste o picatura de vin din cel pe care il adusesera, de pe medalionul episcopal de argint.
Potrivit purtatorului de cuvant al Universitatii, Mihai Caragea, aceasta nu este prima tentativa, proiectul de ridicare a unei noi constructii fiind realizat inca din 2000.
In acest caz, craiovenii trebuie insa sa-si pastreze calmul deoarece comerciantii, pentru a impiedica orice tentativa de frauda, pot solicita cartea de identitate.
Tehnologia actuala permite supravegherea culturilor prin satelit odata cu cartografierea suprafetelor arabile, ceea ce face aproape imposibila orice tentativa de inselaciune.
google-analytics.com